FC Twente Nieuws

Looms positief na doelpuntloos gelijkspel Onder21: "Erg tevreden over”

Looms positief na doelpuntloos gelijkspel Onder21: "Erg tevreden over”

FC Twente/Heracles Onder21 is zaterdagmiddag niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. In Hengelo wist de ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper niet te winnen van ADO Den Haag. Vlak voor tijd kreeg de thuisploeg de beste kansen op de overwinning via een kopbal van Bruns. Hij zag zijn inzet echter gekeerd worden.

"We wisten dat we met ADO een constante en fysiek sterke tegenstander zouden treffen", zo blikt Looms terug op de website van de Academie. "Daar hadden we een flinke kluif aan, dat was mooi. We zijn namelijk nog altijd bezig met en proces. Dat gaat met vallen en opstaan."

"Ik heb zaterdag een elftal gezien dat veel energie gaf. We hebben, met name vorige week, veel aandacht besteed aan het spel aan de bal. Daar maken we stappen in. We proberen verzorgd op te bouwen van achteruit en een overtal te creëren op het middenveld. Dat heb ik onder goede druk en weerstand van ADO gezien. Daar ben ik erg tevreden over.”

“Na rust hadden we het een kwartier moeilijk. Ik moet de ploeg een groot compliment geven. We hebben dat hebben weten om te zetten en zelfs de overhand genomen. Het laatste half uur creëerden we goede kansen. Die dwongen we zelf af. De volgende stap is dat we in de eindfase weten door te drukken", zo besluit de oefenmeester.

Looms positief na doelpuntloos gelijkspel Onder21: "Erg tevreden over”

Opstelling FC Twente/Heracles Academie

Karssies, Olde Keizer (46′ Marsman), Bruns, Carlos Da Silva, Stacie (64′ Van Hees), Dyulgerov (64′ Eustatia), Staring, Wehmeyer, Bostdorp, Roossien, Markelo (81′ El Messaoudi)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties