FC Twente Nieuws

Lukoki heeft spijt van afwijzen FC Twente in 2020: "Achteraf niet zo slim"

Lukoki heeft spijt van afwijzen FC Twente in 2020: "Achteraf niet zo slim"

Eerder vandaag werd Jody Lukoki gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van FC Twente. De 28-jarige buitenspeler zette zijn handtekening onder een tweejarig contract. FC Twente hoeft geen afkoopsom te betalen aangezien Lukoki in april zijn contract liet ontbinden bij het Turkse Yeni Malatyaspor.

Recentelijk liet de aanvaller in een interview nog weten dat hij deze zomer zou gaan kiezen tussen een lucratief contract of het sportieve plaatje. Hij koos voor het laatste. Dit heeft mede te maken met het Turkse avontuur dat niet helemaal verliep zoals gewenst.

"Ik heb voor het sportieve plaatje gekozen en FC Twente is en blijft gewoon een mooie grote club. Ik ken Ron Jans natuurlijk van mijn tijd bij PEC Zwolle en dat maakte de keuze ook wat makkelijker. Het voelde ook gewoon goed na ons eerste gesprek. Ik kreeg een warm welkom en ik denk dat ik een hele goede keus heb gemaakt."

"Wat ook een rol speelde is dat je heel erg lang stilstaat. In april heb ik mijn contract laten ontbinden en als je heel lang stilstaat wil je ook gewoon weer lekker voetballen. Er was wel bepaalde interesse, maar niet concreet. En als FC Twente langskomt dan is de keus makkelijk gemaakt."

[google]

Vorig jaar klopte FC Twente ook al op de deur, maar toen koos hij voor het lucratieve contract. "Vorig jaar was er ook wel interesse, maar toen heb ik gekozen voor Turkije. Dat was achteraf gezien niet zo slim. Maar die fout maak ik geen tweede keer dus kom ik nu wel naar FC Twente", besluit hij in gesprek met 1Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties