FC Twente Nieuws

Maar liefst 1200 tickets in de verkoop voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord

Maar liefst 1200 tickets in de verkoop voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord

Met nog vier speelrondes te gaan, loopt de eredivisie op zijn eind. Voor FC Twente is de laatste wedstrijd van het seizoen de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Althans, dat hopen de Tukkers. Het is ook nog mogelijk dat de ploeg van Ron Jans vijfde wordt en hiermee veroordeeld is tot het spelen van de play-offs.

Het spelen van de play-offs is iets wat FC Twente koste wat kost wil vermijden. Met een achterstand van drie punten op Feyenoord, en een voorsprong van drie punten op AZ, kan de laatste wedstrijd hierin beslissend zijn. Overigens heeft de ploeg uit Enschede een veel minder doelsaldo dan de Alkmaarders (+15 tegenover +22).

Op zondag 15 mei wordt om 14.30 uur de wedstrijd tegen Feyenoord gespeeld. Nadat de Rotterdammers op 11 april al hadden vermeld dat de wedstrijd volledig is uitverkocht gaan aankomende maandag, op 2 mei, voor de FC Twente supporters de tickets in de verkoop. Er zijn 1200 tickets beschikbaar, deze kaarten worden gecombineerd met een buskaart. De bus gaat vertrekken vanaf De Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties