FC Twente Nieuws

Maher vol ongeloof: "Een club als FC Twente mag dit niet gebeuren"

Maher vol ongeloof: "Een club als FC Twente mag dit niet gebeuren"

Na afloop van de met 5-0 verloren wedstrijd tegen Vitesse stond een aangeslagen Adam Maher NU Sport te woord. De middenvelder werd afgelopen winter aan de selectie toegevoegd, maar ook met zijn inbreng wist FC Twente niet de benodigde punten te behalen om degradatie te voorkomen.

"Ik heb er geen woorden voor. Je weet dat dit je laatste kans was en eigenlijk alles moest geven om deze wedstrijd te winnen. Dat was het enige doel dat we hadden. Dan speel je een redelijke eerste helft, maar na 40 minuten scoren hun. Na die 1-0 was het eigenlijk klaar. We zitten nu in de hoek waar de klappen vallen. En dan zie dat het ook mentaal wat doet."

[google]

In de kleedkamer is weinig gezegd. "Iedereen is down. Een club als FC Twente mag dit niet gebeuren." Hoe nu verder? "Ik denk dat we het vandaag en morgen (maandag, red.) moeten laten bezinken en de laatste wedstrijd thuis tegen NAC goed proberen af te sluiten. Dus voor de supporters drie punten in eigen huis houden."

De kans dat Maher bij FC Twente blijft is nihil. Toch wilde de middenvelder er weinig over kwijt. "Ik heb nu geen zin om te praten over de toekomst. Dat heeft nu geen zin. Ik weet wat ik wil en dat zien we later wel."

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties