FC Twente Nieuws

Maria houdt weinig goede herinneringen over aan interland met Curaçao

Maria houdt weinig goede herinneringen over aan interland met Curaçao

Michael Maria reisde vorige week af naar Curaçao waar hij aansloot bij de selectie van Remko Bicentini. Op de agenda stond de wedstrijd tegen de Amerikaanse Maagdeneilanden in het kader van de kwalificatie voor de CONCACAF Nationa League.

De wedstrijd werd gewonnen met 5-0, maar Maria zal er sportief gezien niet al teveel goede herinneringen aan over hebben gehouden. Ondanks afzeggingen van onder meer twee landgenoten van MVV werd Maria geen speeltijd gegund en moest hij de gehele wedstrijd toekijken vanaf de bank.

[google]

Aanstaande maandag zal Maria weer inzetbaar zijn voor FC Twente en er liggen kansen voor de 23-jarige speler. De backs presteren beide ondermaats en ook op het middenveld loopt het allesbehalve als gepland. De vraag is of Pusic genoeg vertrouwen heeft in Maria die dit seizoen al enkele keren buiten de wedstrijdselectie werd gehouden. Dit omdat hij niet voldoende presteerde tijdens de trainingen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties