FC Twente Nieuws

Marsman en Unnerstall geopperd als nieuwe eerste doelman FC Twente

Marsman en Unnerstall geopperd als nieuwe eerste doelman FC Twente

Aan het einde van het huidige seizoen gaat FC Twente definitief afscheid nemen van Joël Drommel. De doelman wilde eigenlijk afgelopen zomer al vertrekken, maar liet zich overhalen om toch nog een extra jaar te blijven. Inmiddels zal Streuer al op zoek zijn naar zijn opvolger en daarbij krijgt hij nu hulp van clubwatcher Leon ten Voorde.

"Ik ben nu al heel erg aan het kijken welke keeper ze kunnen halen voor volgend seizoen. Ik heb twee keepers op het oog en ik wil het lijstje ook wel doorgeven aan FC Twente. Al kan ik me voorstellen dat ze daar zelf ook aan gedacht hebben", zo begint Ten Voorde op de TC Tubantia.

Janis Blaswich

"De eerste keeper waar ik aan dacht was Janis Blaswich, maar prompt twee dagen laten kon hij niet met de druk omgaan en maakte hij twee enorme bloopers. Toen kreeg ik het er natuurlijk weer van langs van de FC Twente supporters, en terecht. Heracles heeft nog een optie dus dan is het geen reëel optie voor FC Twente."

Nick Marsman

"De andere waar ik aan dacht is Nick Marsman. Zijn contraxt loopt af en hij doet het uitstekend bij Feyenoord. Alleen draagt hij wel een verleden bij FC Twente met zich mee waardoor ik me afvraag hoe de supporters zullen reageren."

Lars Unnerstall

[google]

"De derde optie is Lars Unnerstall van PSV. De Duitse keeper daar is zijn basisplek kwijt, keepte tegen FC Volendam een geweldige wedstrijd en het leuke van Unnerstall is dat hij uit de buurt komt van Enschede. Hij komt uit Ibbenbüren en dat is geloof ik een half uurtje over de grens. In het eerste interview dat ik van hem las, toen hij bij VVV keepte, zei hij dat hij alleen de top drie kende en FC Twente. Dus dat zou misschien een hele interessante optoe kunnen zijn."


[totalpoll id="164532"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties