FC Twente Nieuws

Marsman krijgt waardering van Beckham: "Hij is heel betrokken"

Marsman krijgt waardering van Beckham: "Hij is heel betrokken"

Nick Marsman heeft inmiddels alweer negen potjes achter de rug bij Inter Miami FC. De oud-doelman van FC Twente is dus al een tijdje in Amerika, maar mist nog wel zijn kind en vrouw bij zich.

"We bellen sowieso elke dag. Zoals we ook veel facetimen. Maar het liefst ben je natuurlijk samen", zegt Marsman daarover. Half oktober lijken zijn geliefden dan eindelijk definitief over te komen. Tot die tijd kan er alleen afgesproken worden in Mexico. "Ja, toen ik van de club twee dagen vrij kreeg, besloten we daar maar af te spreken. Daar kun je namelijk nog wel gewoon heen."

In de eerste wedstrijd die hij voor de club van David Beckham speelde, werd er direct met 5-0 verloren van New England. "Ik geloof dat ik wel twintig schoten op goal kreeg. ‘Ja’, zeiden Kenneth Vermeer en Eloy Room later, de twee Nederlandse keepers die ook in Amerika spelen, bij respectievelijk FC Cincinnati en Columbus Crew, 'wen er maar aan'", vertelt de man die inmiddels aardig gewend is. Na het mislukte debuut werd er slechts één duel verloren met de oud-Feyenoorder in het doel.

Waar ze in Amerika heel enthousiast waren bij de onderhandelingen, voelde de sluitpost niet dat Feyenoord hem heel graag had behouden. "Nee, uit de aanbieding die ik kreeg, sprak niet heel veel waardering." Uit die van Beckham en zijn club wel. "Hij is heel betrokken, stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Nee, zo open en zo aardig had ik niet verwacht", vertelt de 30-jarige keeper over de voormalig superster.

Daarnaast doet Becks ook nog wel eens mee op het trainingsveld. "Ja, geweldig. Hij mag dan aardig op leeftijd zijn, hij heeft het duidelijk niet verleerd. Zo legt hij de ballen nog altijd perfect neer", besluit de goalie uit Raalte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties