FC Twente Nieuws

Marsman op weg naar de Amerikaanse club van David Beckham

Marsman op weg naar de Amerikaanse club van David Beckham

Nick Marsman is op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Feyenoord had graag doorgewild met de oud-keeper van FC Twente, maar Marsman lijkt voor een avontuur in Amerika te kiezen. Volgens VI is Marsman in gesprek met Inter Miami en zou hij volgens Amerikaanse bronnen van het medium al medisch gekeurd zijn.

De doelman greep na het geblesseerd uitvallen van Bijlow eerder dit seizoen zijn kans. Marsman is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze concurrent van Bijlow. Het contract van Marsman loopt aan het eind van het seizoen af. Door zijn goede prestaties kan hij nu gaan profiteren van het feit dat hij aan het eind van het seizoen transfervrij zal zijn.

De Feyenoord-goalie voert nu dus gesprekken met het Inter Miami van David Beckham. Mocht hij hier komend seizoen onder de lat staan zou het goed kunnen dat hij ploeggenoot wordt van Zowel Gonzalo Higuain als Blaise Matuidi, maar bijvoorbeeld ook Kelvin Leerdam.

De inmiddels 30-jarige doelman werd opgeleid door FC Twente stond tot en met de zomer van 2017 onder contract bij de club uit Enschede. Bij de Tukkers wist Marsman geen onuitwisbare indruk achter te laten. Vervolgens maakte Marsman de overstap naar FC Utrecht waar hij ook niet uitermate positief opviel. Dat positief opvallen is hem bij Feyenoord wel gelukt, dit levert hem mogelijk een transfer naar de Amerikaanse MLS op.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties