FC Twente Nieuws

Marsman vindt zichzelf geen Twente-flop: "Ik keepte zat goede wedstrijden"

Marsman vindt zichzelf geen Twente-flop: "Ik keepte zat goede wedstrijden"

Nick Marsman sloot in 2003 aan bij de jeugdopleiding van FC Twente om vervolgens op 21 september 2011 te debuteren in het eerste. Dit was in de uitwedstrijd om de KNVB-beker tegen VV Zwaluwen. Hij werd uiteindelijk de eerste doelman van de Tukkers, maar was nooit onomstreden.

Komt Marsman ter sprake bij de supporters van FC Twente dan wordt de doelman bij het grootste deel toch gezien als flop. Iets waar de huidige doelman van Feyenoord het niet mee eens is.

"Ach, flop. Ik keepte bij Twente zat goede wedstrijden, maar je ziet zelfs bij de beste keepers ter wereld dat er aan ze getwijfeld wordt als ze een aantal foutjes maken", zo vertelt Marsman in gesprek met De Volkskrant. Kepa, De Gea, Courtois, zelfs Alisson overkomt dat nu. Ik las niets, maar via familie en vrienden krijg je toch mee dat de beeldvorming over je kantelt."

Marsman vindt zichzelf geen Twente-flop: "Ik keepte zat goede wedstrijden"

Dit seizoen speelt Marsman meer wedstrijden dan hij van tevoren had durven dromen. Dit vanwege het gekwakkel met blessures van eerste doelman Justin Bijlow. Maar ook op z'n dertigste wisselt hij successen nog altijd af met blunders. Toch is er nog altijd voldoende interesse in Marsman.

[google]

Komende zomer heeft hij een aflopend contract en er zouden meerdere clubs interesse in hem hebben. Ook Feyenoord lijkt door te willen met de doelman. Dan wel als tweede goalie achter Bijlow. Ook werd Marsman even gelinkt aan een terugkeer bij FC Twente, maar de club heeft zich inmiddels verzekerd van de diensten van Lars Unnerstall.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties