FC Twente Nieuws

Marsman waarschuwt oud-werkgever FC Twente: "De punten blijven hier"

Marsman waarschuwt oud-werkgever FC Twente: "De punten blijven hier"

Vanmiddag staat voor FC Twente de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. De ploeg reist af naar Rotterdam waar het treffen wacht met Feyenoord. De wedstrijd zal worden gespeeld in de Kuip en de aftrap is om 14:30 uur.

Bij de Rotterdammers staat een oud-bekende onder contract. Het betreft Nick Marsman die veertien jaar het shirt droeg van FC Twente. Hij kijkt uit naar het weerzien met zijn oude werkgever. "Het is voor mij altijd leuk om weer tegen FC Twente te spelen. Maar het is in onze Kuip dus de punten blijven hier."

Of Marsman ook gaat spelen is twijfelachtig. De goalie stond de vorige wedstrijd ook al onder de lat en de kans is groot dat vandaag één van de twee andere doelmannen een kans krijgt zich te bewijzen.

[google]

Bij de wedstrijd zijn geen FC Twente supporters welkom. Toch kunnen de fans de wedstrijd live volgen op FOX Sports. De wedstrijd valt onder de zogenaamde comeback tour. Om 13:30 zal de live uitzending van De Comeback van start gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties