FC Twente Nieuws

'Martina ziet avontuur in Keuken Kampioen Divisie afketsen'

'Martina ziet avontuur in Keuken Kampioen Divisie afketsen'

SC Cambuur hoopte zich deze winter te versterken met een rechtsback van Everton. Technisch manager Foeke Booy wilde niet op namen ingaan, maar met naar alle waarschijnlijkheid is te stellen dat het Cuco Martina betrof. Dit weet de Leeuwarder Courant te melden.

Aanvankelijk leek het voor de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie financieel al moeilijk om Martina terug te halen, maar donderdagmiddag meldde Everton dat de overstap definitief niet zou doorgaan. De 30-jarige verdediger speelde dit seizoen slechts één wedstrijd met het O23-elftal en heeft weinig uitzicht op speelminuten bij de Premier League-club.

[google]

In de zomer van 2013 maakte Martina de overstap van RKC Waalwijk naar FC Twente. De vleugelverdediger speelde in totaal 56 wedstrijden in de hoofdmacht van de club uit Enschede, waarin hij goed was voor één doelpunt en twee assists. In de zomer van 2015 vertrok Martina naar Southampton FC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties