FC Twente Nieuws

MATCHDAY! Oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf live te zien op YouTube

MATCHDAY! Oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf live te zien op YouTube

FC Twente speelt vandaag (vrijdag) in Duitsland een oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf. De Tukkers zijn op trainingskamp in het Duitse Kamen tot en met zaterdag, maar reizen vrijdag af naar Düsseldorf voor de oefenwedstrijd. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt in het Paul-Janes-Stadion. De wedstrijd is live te zijn op YouTube.

De wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf stond eerst gepland op zaterdag 9 juli, maar werd twee weken geleden geannuleerd op last van de lokale autoriteiten. Woensdag maakte FC Twente bekend dat de wedstrijd toch door zal gaan, alleen een dag eerder. De Tukkers hoeven niet heel ver te reizen voor de wedstrijd, want het is iets meer dan een uur rijden van Kamen naar Düsseldorf.

Het is de derde van zes geplande oefenwedstrijden van FC Twente. Op donderdag 4 augustus staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. Het betreft de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League. De loting voor deze voorronde is op maandag 18 juli om 14:00 uur. De returnwedstrijd is op donderdag 11 augustus. Mocht FC Twente doorgaan, moet het nog een play-off-ronde overleven om in de groepsfase terecht te komen. De loting voor deze ronde is op dinsdag 2 augustus om 14:00 uur. De wedstrijden staan gepland op donderdag 18 en donderdag 25 augustus.

Oefenprogramma FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties