FC Twente Nieuws

Matchwinner dolblij: "Dit is belangrijk voor de supporters"

Matchwinner dolblij: "Dit is belangrijk voor de supporters"

Vanavond won FC Twente met 1-0 van Heracles Almelo. Het ging niet gemakkelijk, maar het winnen van de Twentse derby in De Grolsch Veste voelt vanzelfsprekend lekkerder dan het winnen van een normale wedstrijd in de Eredivisie. Joachim Andersen is met zijn treffer de gevierde man en daar is hij enorm trots op.

[google] "Ik vond dat we goed speelden. Deze overwinning is erg belangrijk voor de supporters en voor ons op de ranglijst." vertelt hij na afloop van de wedstrijd in gesprek met Fox Sports. Doelpuntenmaker Andersen was dan ook erg blij met de assist die hij kreeg. "Het was een perfecte bal en dan moet je 'm er gewoon inkoppen."

De ploeg van René Hake speelde vanavond in een ander systeem dan vorige week het geval was en dat bevalt hem wel. "4-3-3 is een betrouwbaar systeem voor ons en dan weet iedereen wat hij moet doen. Met vijf verdedigers op het einde was wel een beetje moeilijk, maar ja, daar moeten we dan maar op trainen. Misschien kunnen we dat namelijk gebruiken in de toekomst." vervolgt hij.

Voor Andersen betekende deze overwinning tevens een afsluiting van een mindere periode. "Ik ben even weggeweest dus het was sowieso mooi om terug te zijn, en om dan tegen Heracles een doelpunt te scoren, het kan niet beter." besluit Andersen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties