FC Twente Nieuws

Matchwinner Smith dacht aan buitenspel: "Gelukkig zag ik geen vlag"

Matchwinner Smith dacht aan buitenspel: "Gelukkig zag ik geen vlag"

Het was Matthew Smith die maandagavond de wedstrijd besliste in het voordeel van FC Twente. De international van Wales scoorde hiermee zijn eerste doelpunten in het shirt van FC Twente, en dus ook direct een belangrijke. Na afloop was hij duidelijk opgelucht eindelijk af te zijn van de gehate nul.

"Ja, het was heel lekker. Ik heb er uiteindelijk ook lang op moeten wachten om er één te scoren. Ik dacht zelfs even aan buitenspel, maar toen ik naar de grensrechter keek zag ik geen vlag. We hadden nog een goal nodig om de wedstrijd te killen dus het was een goede timing om er één te scoren. Het was een echte opluchting want ik heb dit seizoen al wat kansen gehad. Hopelijk volgen er nu meer."

Hoe hij dacht over het spel van zijn ploeg? "Als je wint is het goed. We hadden wat beter kunnen spelen en ook zeker aan de bal. We waren slordig op bepaalde momenten en daar moeten we van leren. We hadden een grote overwinning nodig, maar belangrijker is dat we hebben gewonnen."

[google]

De middenvelder die afgelopen zomer op huurbasis overkwam van Manchester City, heeft het nog altijd goed naar zijn zin in Enschede. "Ik speel hier veel, ook nog eens voor een prachtig publiek. Ik heb het fantastisch naar mijn zin en ik leer nog elke dag", besluit Smith in gesprek met RTV Oost.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties