FC Twente Nieuws

Brama tikt trainers op de vingers: "Heb ik ze zeker laten weten"

Brama tikt trainers op de vingers: "Heb ik ze zeker laten weten"

FC Twente speelde afgelopen zondag tegen AZ Alkmaar. De Tukkers kwamen in de tweede helft op een 1-0 achterstand door een schot van Jens Odgaard. Tien minuten voor tijd was het Ugalde die de stand toch nog recht wist te trekken voor de ploeg uit Enschede. Na die goal kwam het scorebord niet meer in beweging.

De spelers hadden de week ervoor PSV verslagen en daarna twee vrije dagen gekregen. De trainingen na deze vrije dagen verliepen niet vlekkeloos. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ ging het veel over de uitspraken van Ron Jans. De oefenmeester had namelijk gezegd dat er na de overwinning op PSV niet goed getraind was. In interview met 1Twente reageert Brama hierop.

“De reden waarom er niet zo goed getraind werd, lag niet alleen bij de spelers vond ik. We waren twee dagen vrij geweest en dan is het altijd een beetje opstarten. De trainers wouden een hele tactische vorm doen en ik vond dat daarin niet de aller slimste keuze was gemaakt. Maar wij hadden dat ook beter moeten invullen dus ik vond dat het voor allebei niet de beste training was.”

De 36-jarige routinier loopt al langere tijd mee in de voetbalwereld. “De ervaring leert dat dat niet het beste werkt. Dat heb ik ze zeker laten weten. We zullen, als we weer twee vrije dagen hebben gehad, zien of ze naar me hebben geluisterd. Zo vaak zijn we niet twee dagen vrij, dus vraag me over een paar weken maar weer”, aldus de lachende middenvelder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties