FC Twente Nieuws

Foto: Matos maakt verrassende terugkeer bij de selectie van FC Twente

Foto: Matos maakt verrassende terugkeer bij de selectie van FC Twente

Een verrassende naam in de selectie van FC Twente dat op trainingskamp is in het Spaanse Benahavis. José Matos heeft zich in Spanje weer bij de selectie van FC Twente gevoegd. De linksback scheurde op 10 augustus zijn kruisband in de met 3-1 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Groningen. Hij liet zich opereren in Madrid waar hij tot dusver ook herstelde.

De terugkeer van de huurling van Cádiz FC houdt niet in dat hij ook snel weer inzetbaar zal zijn. Voor het herstel van een gescheurde kruisband staat normaliter zo'n 9 maanden, echter is de speler dan nog niet wedstrijdfit. De kans is dan ook minimaal dat Matos nog in actie gaat komen voor FC Twente.

De kans dat Matos ook volgens jaar deel uit zal gaan maken van de selectie lijkt klein. De 24-jarige Spanjaard tekende vlak voor zijn vertrek naar FC Twente een nieuw contract bij Cádiz FC tot medio 2022.


[google]

Matos heeft er nooit een geheim van gemaakt te willen slagen bij de Spaanse club. "Cádiz FC en ik vonden het beter als ik zou vertrekken, zowel voor mijn professionele als mijn persoonlijke kant. Het is een mooie nieuwe uitdaging. Uiteindelijk wil ik echt bij Cádiz slagen en dit seizoen zal daarvoor een stap in de goede richting zijn", zei hij enkele dagen voordat hij zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie.

Na de blessure van Matos werd Calvin Verdonk voor een half seizoen gehuurd van Feyenoord. Dit huurcontract is inmiddels verlengd tot het einde van het seizoen. Echter kan Garcia de eerste twee wedstrijden van de tweede seizoenhelft niet beschikken over Verdonk. De back is geschorst na een oerdomme rode kaart tegen RKC Waalwijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties