FC Twente Nieuws

Mbikulu hoopt op langer verblijf bij FC Twente

Mbikulu hoopt op langer verblijf bij FC Twente

Sven Mbikulu is net als Ruben de Jager afkomstig van JVOZ waar de Tukkers tot vorig seizoen een samenwerkingsverband hadden. Afgelopen woensdag mochten beide spelers meetrainen met het eerste elftal, met het enige verschil dat Mbikulu nog geen nieuw contract heeft getekend. Toch verwacht de middenvelder dat beide partijen er snel uit zullen gaan komen.[google]

"De intentie is om een jaar met elkaar verder te gaan. We gaan op korte termijn verder praten. Ik hoop dat we er volgende week wel uit zijn", aldus Mbikulu in gesprek met PZC. Het afgelopen seizoen kwam abrupt tot een einde toen hij een kuitblessure opliep. "Ik liep begin februari een zweepslag op. Daardoor heb ik drie maanden niet kunnen voetballen. Die blessure kwam echt op een verkeerd moment, want ik was lekker bezig. Maar als het goed is kan ik nu toch nog langer blijven", besluit de 19-jarige middenvelder.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties