FC Twente Nieuws

Meld je binnenkort aan voor de gratis stadiontour tijdens de FC Twente-Wintermarkt

Meld je binnenkort aan voor de gratis stadiontour tijdens de FC Twente-Wintermarkt

Op zaterdag 10 december organiseert FC Twente een Wintermarkt bij De Grolsch Veste, met aansluitend de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De kaartverkoop voor dit oefenduel is inmiddels begonnen. Tijdens de Wintermarkt organiseert FC Twente een gratis stadiontour in De Grolsch Veste.

Vanaf komende woensdag (14:30 uur) kun je je aanmelden voor de gratis stadiontour. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Tijdens de rondleiding word je meegenomen door het stadion van FC Twente. Er vinden twee rondleidingen plaats, die allebei ongeveer één uur duren. De eerste rondleiding is om 12:00 uur, de tweede om 13:00 uur.

Op de Wintermarkt wordt de directe omgeving van De Grolsch Veste aangekleed in wintersferen. FC Twente zal zorgen voor winterse hapjes en drankjes, gezellige muziek en natuurlijk leuke activiteiten voor jong én oud. Na de Wintermarkt speelt FC Twente in De Grolsch Veste de oefenwedstrijd tegen Sparta om 17:00 uur.

Meld je hier vanaf woensdag 14:30 uur aan voor een rondleiding.

Koop hier je tickets voor de oefenwedstrijd tegen Sparta.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties