FC Twente Nieuws

Menig doet boekje open over conflict met Jans: "Was toen niet blij met hem"

Menig doet boekje open over conflict met Jans: "Was toen niet blij met hem"

De aanstelling van Ron Jans als de nieuwe hoofdtrainer was goed nieuws voor Wout Brama. Het tweetal werkte in het verleden al samen bij PEC Zwolle. Dit geldt ook voor een ander lid van de selectie, namelijk Queensy Menig.

"We kennen elkaar goed. Toen ik negentien was, kwam ik bij Zwolle. Ik heb twee jaar goed onder hem gewerkt", aldus Menig in gesprek met RTV Oost. Toch was het niet altijd koek en ei tussen Menig en Jans.

"Er was iets voorgevallen tussen mij en Youness (Mokhtar red.) en hij vond dat we een punishment verdienden. Het kwam toen niet echt in de media, het bleef binnen de club. Maar voor nu zand erover. Ik was op dat moment niet blij met hem. Maar uiteindelijk hebben we het hele jaar goed gewerkt. We hadden echt een goed jaar en ik had goede cijfers; ik werd zelfs clubtopscorer."

[google]

Menig werd afgelopen zomer als laatste speler toegevoegd aan de selectie, op het moment dat de competitie als van start was gegaan. Deze zomer draait hij wel de hele voorbereiding mee en moet hij het uitvechten met Lamprou en Cerny.

"Ik zit lekker in mijn vel en ik wil knallen", vervolgt Menig die ook hoorde dat Streuer Elia nog binnen wil halen. "Het is zijn keuze of hij er nog iemand bij gaat halen. Ik moet gewoon fit blijven en dan komt de rest", besluit hij met een lach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties