FC Twente Nieuws

Menig 'enorm dankbaar' voor de club die zijn lach terugtoverde

Menig 'enorm dankbaar' voor de club die zijn lach terugtoverde

De transfer van Queensy Menig naar Partizan Belgrado werdt donderdag officieel rondgemaakt. Zo vertrekt Menig na het sluiten van de Nederlandse markt toch nog bij FC Twente. Dit was mogelijk omdat de Servische markt langer open is. De buitenspeler heeft gereageerd na zijn vertrek.

De buitenspeler richt zich in eerste instantie tot de club. "Ik wil FC Twente enorm bedanken voor het feit dat zij mij weer de kans hebben gegeven, mijn plezier terug te vinden in het voetbal nadat ik 16 maanden geen officiële wedstrijden had gespeeld", begint de vleugelaanvaller op de socials van de Tukkers.

"Dat ze weer een lach op mijn gezicht hebben kunnen toveren", vervolgt de linksbuiten. "Dat ik weer met plezier naar het veld ging en dat ik weer herenigd ben geraakt met de coach waar ik mijn beste jaren in de eredivisie mee beleefde."

Toch begon het niet geweldig in Enschede voor de vleugelflitser. "Ik ben blij met deze ervaring, die ups en downs heeft gekend, maar ben enorm blij en dankbaar dat ik kan zeggen dat ik bij FC Twente ben uitgekomen."

Ook worden de mensen bij en rodom de club uiteraard bedankt. "Tot slot wil ik al mijn medespelers bedanken, net zoals de trainer, de gehele staf, de materiaalmensen, de fans en iedereen die maar iets met de club te maken heeft. #Tukkervooraltijd #Twentebedankt", besluit de man die de fans vorig jaar een geweldig cadeau gaf op pakjesavond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties