FC Twente Nieuws

Menig stond voor transfer naar Denemarken, maar zag overstap afketsen

Menig stond voor transfer naar Denemarken, maar zag overstap afketsen

Een week na het sluiten van de transfermarkt werd met Queensy Menig nog een extra versterking aan de selectie toegevoegd. De aanvaller kon transfervrij worden overgenomen omdat zijn contract bij FC Nantes was ontbonden. Het had echter weinig gescheeld of Menig had in Denemarken gespeeld.

Sønderjyske toonde in een eerder stadium interesse in de pijlsnelle aanvaller, maar was niet bij machte om aan de salariseisen te voldoen van de Nederlander. De club wilde ver gaan voor Menig, maar uiteindelijk kwamen het een aantal maandsalarissen tekort.


[google]

Menig werd vervolgens benaderd door Ted van Leeuwen die nog op zoek was naar een aanvallende versterking. Doordat er op de laatste speeldag maar liefst vier spelers waren vertrokken (Van der Lely, Van der Heyden, Laukart en Boere), was er nog budget voor een extra versterking.

Inmiddels heeft Menig zijn officieuze debuut gemaakt in het shirt van FC Twente. Dit gebeurde vorige week maandag tijdens de wedstrijd Jong FC Twente - Jong FC Emmen. Afgelopen vrijdag zat hij op de bank tijdens de Twentse derby, maar tot een officieel debuut kwam het nog niet.

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties