FC Twente Nieuws

Menig trefzeker bij basisdebuut: "De kop is eraf en we gaan door"

Menig trefzeker bij basisdebuut: "De kop is eraf en we gaan door"

FC Twente versloeg AZ zaterdagavond met 2-0 in de Grolsch Veste. Aan Twentse zijde mocht Queensy Menig voor het eerst in de basis starten. De 24-jarige aanvaller liet zich van zijn beste kant zien en nam de tweede treffer voor zijn rekening.

"Heerlijk", blikt Menig na afloop terug tegenover FCTwenteTV. "Vooral na de zeperd tegen FC Emmen van vorige week. Nu 2-0 gewonnen. Goaltje meegepikt, gestart in de basis... Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben en ons hebben gerevancheerd."

"Ik had er zin in", vervolgt hij. "Ik wilde me natuurlijk van mijn beste kant laten zien. Ik heb hier lang op gewacht, maar geduld loont."

[google]

Menig is erg tevreden met het resultaat. "Sowieso, we hebben gewonnen. Zoals ik zei, de drie punten zijn het belangrijkst. Het team staat boven alles. Ik mocht dit seizoen voor het eerst starten, mijn voornemens voor 2020 waren om meer minuten te maken. Volgens mij heb ik met deze minuten al meer gekregen dan voor de winterstop. De kop is eraf en we gaan door", aldus Menig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties