FC Twente Nieuws

Middenvelder Soumaoro keert na tweeënhalf jaar terug bij FC Twente

Middenvelder Soumaoro keert na tweeënhalf jaar terug bij FC Twente

Jong FC Twente trainer Peter Niemeyer kan tot het einde van het seizoen beschikken over Brem Soumaoro. De middenvelder traint al enige tijd mee bij de Tukkers nadat hij zijn contract bij het Italiaanse AS Livorno liet ontbinden.

Soumaoro is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Twente waar hij jarenlang te boek stond als groot talent. In totaal kwam hij tot 55 optredens voor Jong FC Twente, maar een debuut in het eerste elftal bleef uit.

In 2017 maakte de in Guinee geboren middenvelder de overstap naar Go Ahead Eagles, maar een jaar later werd het nog één jaar doorlopende contract ontbonden. Dit omdat John Stegeman, de trainer destijds, het niet in hem zag zitten.

[google]

Toen Serie B club AS Livorno interesse toonde hoefde Soumaoro niet lang na te denken. Echter liep ook dit avontuur uit op een teleurstelling. Hij kwam tot drie invalbeurten in de Serie B en een invalbeurt in de Coppa Italia. Bij Jong FC Twente mag de inmiddels 23-jarige middenvelder zich het komende half jaar weer in de kijker spelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties