FC Twente Nieuws

Miljoen lonkt voor FC Twente, clubs in de rij voor Jesus Corona

Miljoen lonkt voor FC Twente, clubs in de rij voor Jesus Corona

FC Twente mag deze zomer opnieuw hopen dat Jesus Corona eindelijk een nieuwe stap gaan maken in zijn carrière. De Mexicaan is al jaren één van de grote namen bij FC Porto en wordt daarom ook al tijden in verband gebracht met andere clubs. Tot een transfer kwam het echter nog niet.

Voor FC Twente zou een transfer goed nieuws zijn aangezien de club bij de verkoop in 2015 een doorverkooppercentage heeft weten te bedingen. Er zijn in het verleden diverse percentages genoemd, maar inmiddels is duidelijk dat het zou gaan om zo'n 6 procent van de transfersom.

De verwachting is dat de Mexicaan tussen de 20 en 25 miljoen euro moet gaan kosten. In het verleden was er een minimale transfersom van 50 miljoen opgenomen in het contract welke medio 2020 werd verlaagd naar 30 miljoen euro.

Omdat het contract van Jesus Corona nog maar een jaar doorloopt zal Porto waarschijnlijk ook met minder genoegen nemen. Mocht hij vertrekken voor 20 miljoen euro dan kan FC Twente alsnog rekenen op zo'n 1,2 miljoen euro.

[google]

Inmiddels worden er alweer meerdere clubs gelinkt aan Tecatito. Eén daarvan is FC Sevilla waar zijn oud-trainer bij FC Porto Julen Lopetegui de scepter zwaait. Hij is zeer gecharmeerd van de aanvaller waarmee hij een goede band had bij de Portugese topclub. Naast Porto worden ook Inter Milaan, Arsenal FC en Fiorentina gelinkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties