FC Twente Nieuws

Misidjan geeft opheldering: "Wie dat denkt, heeft het mis"

Misidjan geeft opheldering: "Wie dat denkt, heeft het mis"

Afgelopen maandag stapte de selectie van FC Twente in het vliegtuig naar Costa Rica. In normale omstandigheden was FC Twente waarschijnlijk afgereisd naar Spanje, maar de uitnodiging van Bryan Ruiz kon de club niet weerstaan. Vanuit Nederland wordt met jaloezie gekeken naar de mooie plaatjes die dagelijks verschijnen. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn.

"Als je Costa Rica hoort, denk je: lekker weer, die gaan lekker op vakantie. Nou wie dat denkt, heeft het mis", vertelt linksbuiten Virgil Misidjan in gesprek met RTV Oost. "We zijn hard aan het trainen. Natuurlijk zijn er dan wat irritaties, maar dat hoort ook wel bij teamsport. Zolang de kwaliteit van de training maar hoog blijft."

Zelf kende Misidjan de nodige aanpassingsproblemen. In Costa Rica heerst een tropisch klimaat en het is er zeven uur vroeger dan in het koude Nederland. Een jetlag was het gevolg. "Ik werd afgelopen nacht wakker om te gaan douchen, maar toen zag ik de tijd en moest ik nog vier uur slapen voordat ik kon ontbijten. Dus dat speelt wel een rol. Het is wel gezellig hoor. De reis hiernaartoe van elf uur was wel lang, maar sinds we hier zijn aangekomen heb ik het wel naar mijn zin."

Vandaag is de laatste dag voor de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz. Het gaat een bijzondere ervaring worden want de wedstrijd is compleet uitverkocht. De wedstrijd wordt zaterdagavond live uitgezonden op RTV Oost. De uitzending begint om 22:10 uur waarna om 23:00 uur de aftrap volgt. Ruiz zal meespelen bij zowel Alajuelense als FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties