FC Twente Nieuws

'Mislukte Vuckic kan rekenen op interesse van Poolse kampioen'

'Mislukte Vuckic kan rekenen op interesse van Poolse kampioen'

Haris Vuckic dacht meer dan een jaar geleden dat hij bij een club had getekend die zou promoveren naar het hoogste niveau van Spanje. Real Zaragoza stond voor alle coronaperikelen namelijk met anderhalf been in La Liga. Na een coronapauze verprutste Zaragoza het echter compleet. Vuckic kwam na zijn vertrek bij FC Twente daardoor op het tweede niveau van Spanje terecht.

Hier heeft hij totaal niet kunnen overtuigen. In een geheel seizoen kwam de Sloveen geen enkele keer tot scoren. Na dit vreselijke seizoen mag de oud-FC Twente dan ook vertrekken uit Zaragoza. Eerder werd de aanvallende middenvelder die de laatste jaren ook als spits werd gebruikt in verband gebracht met FC Utrecht. Nu schijnt ook Legia Warschau interesse te hebben. Dat meldt Elperiódico de Aragón.

Legia schijnt namelijk toegehapt te hebben op de aanbieding van de huidige club van de sterke Sloveen. Zaragoza heeft haar mislukte aanwinst namelijk aangeboden in Nederland, België, Polen, Cyprus en Griekenland.

Polen kan zomaar eens de bestemming gaan worden van de 28-jarige Vuckic. Eerder liet Stef de Bont van Voetbal International namelijk weten dat FC Utrecht geen interesse zou hebben in Vuckic, die komend seizoen 600.000 euro gaat verdienen als hij niet vertrekt bij Zaragoza. Als FC Utrecht niet deelneemt aan de strijd lijkt Legia nu de beste papieren te hebben.

De Poolse ploeg werd afgelopen seizoen kampioen van Polen. Daarom speelt de ploeg die geïnteresseerd zou zijn in de oud-spits van FC Twente in de voorronde van de Champions League. Het eerste van duel van het tweeluik met Bodø/Glimt wist Legia afgelopen woensdag met 2-3 te winnen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties