FC Twente Nieuws

"Misschien zeg dat wel wat over de mensen die hier wonen"

"Misschien zeg dat wel wat over de mensen die hier wonen"

Jeroen Van der Lely, Peet Bijen en Hidde Ter Avest zijn kinderen van de club en maken dit seizoen wekelijks minuten in het eerste elftal van FC Twente. Het drietal is door hard werken in de basis terecht gekomen en de achterhoede staat momenteel als een huis. De eerstgenoemde vindt het vrij opvallend dat ze alle drie in de verdediging spelen.

[google] Van der Lely denkt dat het komt door de mentaliteit van de mensen in het Oosten "Het komt misschien meer doordat we in het Oosten iets minder creatief zijn en dat we toch iets meer de hardere werkers en de degelijke spelers zijn. Dat soort spelers heb je ook nodig in een team. Dat we hier hard willen werken voor elke meter dat zegt meer over de mensen die hier wonen", lacht de verdediger in gesprek met Fox Sports.

De vleugelverdediger snapt best dat er jongens van buitenaf nodig zijn om voor creativiteit te zorgen. "Er moeten zeker van dat soort jongens bij FC Twente komen die geven wat extra glans aan het elftal. Maar voor de supporters is het denk ik ook leuk om spelers uit de eigen regio in het team te hebben. De supporters willen een binding met de club hebben. Dat is het belangrijkste voor de aanhang", weet Van der Lely.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties