FC Twente Nieuws

Missie Soumaoro mislukt en verruilt Den Bosch voor Limburgse laagvlieger

Missie Soumaoro mislukt en verruilt Den Bosch voor Limburgse laagvlieger

Brem Soumaoro vertrekt na een half seizoen bij FC Den Bosch. Het voormalige toptalent uit de jeugdopleiding van FC Twente maakt de overstap naar MVV. Hier zal hij het seizoen afmaken op amateurbasis, dezelfde constructie als bij FC Den Bosch.

Soumaoro koos aan het begin van het seizoen bewust voor een amateurcontract bij de club uit Den Bosch. Hij wilde op niveau blijven spelen en kreeg deze kans van FC Den Bosch. Zijn missie was om uiteindelijk een contract in de wacht te slepen, maar dit mislukte.

De middenvelder origine startte als centrale verdediger, maar raakte zijn basisplek kwijt na zijn rode kaart in de verloren thuiswedstrijd tegen Excelsior. Na zijn schorsing speelde hij nog maar zestig minuten verdeeld over zeven wedstrijden. Drie keer werd hij zelfs niet eens opgenomen in de wedstrijdselectie.

Voor Soumaoro reden om het gesprek aan te gaan met MVV, de huidige nummer 17 van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Maastricht heeft slechts twee punten meer dan FC Den Bosch dat terug te vinden is op de 19e plek. Bij MVV hoopt de inmiddels 24-jarige Soumaoro op meer speelminuten om zich zo weer in de kijker te spelen in de jacht naar het ultieme doel; een profcontract in het betaalde voetbal.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties