FC Twente Nieuws

Mogelijke opvolger Drommel genoemd: "Ik kan me voorstellen dat hij op het lijstje staat"

Mogelijke opvolger Drommel genoemd: "Ik kan me voorstellen dat hij op het lijstje staat"

FC Twente hervat zaterdagavond de competitie tegen FC Emmen. De Tukkers hebben een geweldige eerste seizoenshelft achter de rug, één van de uitblinkers was Joël Drommel. De doelman zou door zijn goede prestaties deze zomer zomaar eens kunnen vertrekken.

Leon ten Voorde vindt een mogelijke opvolger bij Heracles, waar vele contracten van spelers aflopen. "Er zit een hele interessante speler tussen. Ik denk dat ze in Enschede wel naar Blaswich kijken", aldus Leon ten Voorde in Ballen Verstand.

Ten Voorde geeft vervolgens toe dat hij nog geen concrete geluiden heeft gehoord. "Ik heb daar geen signalen van, maar ik vind dat hij zich heel goed heeft ontwikkeld. Hij is veel beter dan in die eerste periode bij Heracles. FC Twente is opzoek naar een keeper, en zijn contract loopt af. Ik kan me voorstellen dat hij op het lijstje staat", besluit ten Voorde.

Blaswich stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Heracles, de Duitser is al die tijd een vaste waarde bij de Heraclieden. Voor Heracles kwam de doelman uit voor Hansa Rostock en Borussia Mönchengladbach. Bij laatstgenoemde keepte hij echter nooit een wedstrijd in de Bundesliga.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties