FC Twente Nieuws

Mokotjo in de wachtkamer: Felle onderhandelingsstrijd gaande in Rusland

Mokotjo in de wachtkamer: Felle onderhandelingsstrijd gaande in Rusland

FC Twente middenvelder Kamohelo Mokotjo wordt sinds vorige week gelinkt aan FK Rostov. Een naam die wel bekend is in Nederland want zowel Ajax als PSV speelden dit seizoen tegen de Russische club die hemelsbreed 150 kilometer ten zuiden ligt van het oorlogsgebied in Oost Oekraïne. Volgens een welingelichte bron binnen Rostov zouden de clubs er onderling al uit zijn, maar moet Rostov eerst nog een speler verkopen.[google]

Rostov is in gesprek met Zenit Sint Petersburg over middenvelder Christian Noboa wiens contract over zes maanden af zal lopen. Hierdoor weigert Zenit diep in de buidel te tasten. Volgens diverse Russische media zijn beide clubs fel aan het onderhandelen en is er nog altijd geen akkoord. Toch is er nog voldoende tijd voor Zenit en Rostov. De transferwindow in Rusland sluit pas 24 februari aanstaande.

FK Rostov greep afgelopen seizoen op slechts twee puntjes naast het kampioenschap van Rusland. Dit jaar doet de club het een stuk minder en is het terug te vinden op de zevende plek in Russische Premjer-Liga. Koploper is het Spartak Moskou van Quincy Promes dat 15 punten voorsprong heeft op Rostov en vijf punten op de nummer twee Zenit.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties