FC Twente Nieuws

Mulder haalt uit naar Zorniger: "Wel erg snel op zijn teentjes getrapt"

Mulder haalt uit naar Zorniger: "Wel erg snel op zijn teentjes getrapt"

Alexander Zorniger gaf onlangs aan dat hij niets meer met FC Twente te maken wil hebben. De Duitser ontving een officiële aanbieding voor het hoofdtrainerschap bij de club uit Enschede, echter liet technisch directeur Jan Streuer vlak daarna weten het liefst een Nederlandse trainer binnen te willen hengelen. Zaakwaarnemer Thomas Meggle reageerde woedend namens zijn cliënt.

"Je kan het je afvragen of Streuer dat expres heeft gedaan", vertelt commentator Jack van Gelder tegenover Ziggo Sport. "Of het één met het ander te maken heeft, of dat toch de naam van Erwin Koeman boven rond drijft. Dat kan."

"Zorniger is wel heel erg snel op zijn teentjes getrapt", reageert voormalig FC Twente-assistent Youri Mulder. "Als je een beetje overtuigd van jezelf bent, en je zegt: 'Dat was een beetje een onhandige slip op de tong van een nieuwe technisch directeur'... Dan kom je daar toch gewoon uit? Als het een 'bewustje' was geweest, zou je toch afvragen of de trainer op deze manier moet reageren", aldus Mulder.

[google]

Vooralsnog heeft FC Twente haar beoogde trainer nog niet weten vast te leggen. De namen van Dick Lukkien en Ron Jans passeerden eveneens de revue.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties