FC Twente Nieuws

"Munsterman en Derksen zijn twee handen op één buik"

"Munsterman en Derksen zijn twee handen op één buik"

In het Hengelo's weekblad vertelt Hans Assink over het aankomende boek van Munsterman. Ook geeft hij Erik Dijkstra het woord. Hij vindt dat het boek een een-tweetje is met Johan Derksen.

[google]Derksen, bekend van het RTL 7 voetbalprogramma Voetbal Inside, heeft Joop volgens Dijkstra regelmatig aan de lijn. "Joop belt één keer per maand huilend Johan Derksen op. En dan zegt Derksen gewoon van: Joop we gaan een boek maken met jou", aldus de 39-jarige Dijkstra uit Glanerbrug. "Het komt van Derksen en hij gaat het boek ook uitgeven. Munsterman en Derksen zijn twee handen op één buik. Daar is eigenlijk natuurlijk niks mis mee en dat mag ook", aldus Erik Dijkstra.

Een ding staat vast: De fans van de club uit Enschede zitten niet op een boek van de oud-voorzitter te wachten. Zo vertelt er een dat Munsterman maar rustig in een hoekje moet gaan zitten en de ander stelt dat Munsterman FC Twente alleen maar heeft voorgelogen. "Denk je nou echt dat hier een eerlijk en evenwichtig verhaal uit gaat rollen? Ik koop het boek toch niet en gun hem zijn verdiensten daarvoor natuurlijk ook niet". Een derde supporter denkt dat de club vooral toe is aan rust en vind dat Munsterman alleen maar de boel weer verstoort. "Na tweeënhalf jaar zijn we er eigenlijk wel klaar mee. Ik kan geen ander belang zien dan zijn eigen belang. In elk geval lijkt het me geen clubbelang".

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties