FC Twente Nieuws

Munsterman gelukkig met rol: "We knokken voor en met mekaar"

Munsterman gelukkig met rol: "We knokken voor en met mekaar"

Marthe Munsterman wordt steeds belangrijker in het team van FC Twente Vrouwen. De middenveldster speelde voorheen op de nummer tien-positie, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde als controlerende middenveldster in de ploeg van trainer Tommy Stroot.

[google]"Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het succes van de club", vertelt Munsterman in gesprek met Voetbal Inside. "Aanvankelijk was ik de nummer tien, maar voor die positie miste ik het scorend vermogen. Mijn huidige rol ligt me wél goed. Ik heb twee keer voor het Nederlands elftal gespeeld en hoop weer eens te worden geselecteerd, maar de concurrentie op het middenveld is moordend."

Munsterman hoopt het succes van FC Twente Vrouwen voort te kunnen zetten met een kampioenschap. "Dat zou het kampioenschap van het collectief betekenen", vervolgt ze. "Met de huidige selectie hebben we veel kwaliteit, een extra aspect is de teamgeest. We knokken voor en met mekaar. Dat geeft veel energie", besluit Munsterman.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

[ligatus]

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties