FC Twente Nieuws

Munsterman: "Heb een goed gevoel over mijn kansen"

Munsterman: "Heb een goed gevoel over mijn kansen"

Vanavond om 19:30 uur neemt FC Twente Vrouwen het op tegen sc Telstar Vrouwen. Na de 1-0 nederlaag bij Ajax Vrouwen lijkt het kampioenschap ver weg, maar Marthe Munsterman is ervan overtuigd dat er nog van alles mogelijk is. De nederlaag is dan ook alweer uit het systeem en de focus richt zich volledig op de wedstrijd tegen sc Telstar.

"Wij zijn niet een team dat daar een week lang over door zeurt. We hebben een goed gesprek gehad en toen was het klaar. We hadden in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax veel vertrouwen. Het is jammer dat het ons net niet is gelukt om dat te vertalen naar een goed resultaat. De play-offs zijn nu onze redding en ik geloof erin dat we Ajax in deze onderlinge wedstrijden gaan verslaan. Ik denk dat je de titelrace bij de mannen best kunt vergelijken met die bij de vrouwen. Feyenoord is ook heel stabiel, Ajax zet wat vaak grote uitslagen neer.”[google]

De eerste drie punten moeten nu opgehaald worden in Velsen-Zuid. Eerder dit seizoen won FC Twente Vrouwen uit met 1-3, maar thuis speelde de ploeg teleurstellend met 1-1 gelijk. “We hebben meer kwaliteit dan Telstar. We moeten deze wedstrijd winnen. Als we hetzelfde niveau halen als tegen Achilles’29 Vrouwen, toen we met 7-0 wonnen, kan het ook nu een mooie avond worden."

Of Munsterman speelt is nog even afwachten. Tegen Ajax zat ze 90 minuten op de bank. “We strijden met meerdere meiden om twee plekken op het middenveld. De trainer beslist. Hij zal iedere week zijn beste team opstellen. Ik heb een goed gevoel over mijn kansen. Naar mijn idee heb ik voor de winterstop laten zien hoe belangrijk ik kan zijn voor het team", besluit Munsterman in gesprek met Voetbal Centraal.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties