FC Twente Nieuws

MVV kan vanmiddag wel beschikken over internationals: "besloten bij de club te blijven"

MVV kan vanmiddag wel beschikken over internationals: "besloten bij de club te blijven"

Er is de afgelopen week weer veel gezegd over het feit dat ondanks de interlandperiode, er gewoon wordt gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. FC Twente mist hierdoor Matthew Smith en Michael Maria. Laatstgenoemde is opgeroepen door de bondscoach van Curaçao. Ook twee MVV spelers kregen een oproep van dezelfde bondscoach, maar verkozen de club boven hun land. Beide spelers staan vandaag op het wedstrijdformulier bij MVV en zijn gewoon speelgerechtigd.

“We zijn ook opgeroepen, maar wij hebben besloten om deze keer bij MVV te blijven”, legt Shermaine Martina uit in gesprek met De Limburger. “We hebben het gevoel dat we met MVV nu in een belangrijke fase zitten, we willen met MVV de aansluiting houden met de top-vijf.”
[google]

Het verschil tussen Drommel en de gebroeders Martina is dat de KNVB besloot de doelman van FC Twente te straffen aan de hand van de reglementen van de FIFA. De Curaçaose bond lijkt minder problemen te hebben met de afzegging van Shermaine en Shermar Martina en besloot geen actie te ondernemen. Hierdoor kunnen beide spelers gewoon meedoen tegen FC Twente. Shermaine en Shermar zijn beide een vast waarde in het elftal van MVV.

Afbeelding: MVV
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties