FC Twente Nieuws

Naast Rots ook teammanager FC Twente positief getest op coronavirus

Naast Rots ook teammanager FC Twente positief getest op coronavirus

Na een prima eerste trainingsweek zonder besmettingen, kwam er zaterdag toch slecht nieuws. Het was Daan Rots die positief testte op het coronavirus waardoor hij nu in quarantaine zit. FC Twente-trainer Ron Jans vindt het met name vervelend voor de aanvaller zelf.

"Dat is zo sneu. Daan is niet op vakantie geweest en heeft zich echt afgezonderd. Hij heeft het al een keertje eerder gehad en heeft geen klachten. Van de week ook, die jongen is zo fit en trainde goed, en dan krijg je het bericht dat hij wel positief is en dan is het even weer passen. Ik was er van de week al op voorbereid dat we besmettingen mee gingen maken. Het viel eigenlijk mee. Tot Daan", aldus Jans in gesprek met 1Twente.

"Ik ben er zelf al helemaal op in gesteld en ik heb het ook tegen de groep gezegd: jongens, we moeten gewoon flexibel zijn. Elke dag of elke week zullen er weer dingetjes gebeuren waarvan je het vooraf niet weet, en dat heeft vaak met corona te maken. Het is aan ons om daar goed mee om te gaan."

De aanvaller uit Groenlo was de enige speler die positief testte, maar hij is niet de enige die in quarantaine zit. "De eerste week is het goed gelukt met uitzondering van een paar jongens die er wel last van hebben.", vervolgt de trainer.

"Boschker is ook de hele week in quarantaine omdat anderen in zijn omgeving positief waren. En ook Bart Bruins de teammanager zit ook al een paar dagen met een positieve test thuis. Maar het leven gaat door en FC Twente ook", besluit Jans positief.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties