FC Twente Nieuws

Nacho Monsalve transfervrij na contractontbinding bij NAC Breda

Nacho Monsalve transfervrij na contractontbinding bij NAC Breda

Voormalig FC Twente-verdediger Nacho Monsalve is weer clubloos. De verdediger verkoos NAC in de zomer van 2019 boven FC Twente, maar dit werd mede door blessures geen gelukkig huwelijk. Vandaag is bekend geworden dat de verdediger en NAC hebben besloten het contract te laten ontbinden.

Op de clubwebsite van NAC valt te lezen dat Nacho maandagmiddag afscheid heeft genomen van de selectie. De 26-jarige verdediger speelde in anderhalf seizoen slechts twaalf wedstrijd in het shirt van NAC. Tien in de Keuken Kampioen Divisie en twee in de KNVB Beker. Dit seizoen speelde hij nog geen minuut vanwege een knieblessure.

Monsalve werd in de zomer van 2018 naar Nederland gehaald door Ted van Leeuwen. In zijn eerste seizoen speelde hij 27 wedstrijden 23 competitiewedstrijden voor FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie. De Spanjaard promoveerde met FC Twente naar de eredivisie, maar toch besloot hij de Enschedese club te verlaten. Hij zag bij NAC meer toekomst dan bij de Tukkers.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties