FC Twente Nieuws

Nakamura diep onder de indruk: "I love FC Twente. It's amazing"

Nakamura diep onder de indruk: "I love FC Twente. It's amazing"

Keito Nakamura maakte afgelopen zaterdag zijn basisdebuut voor FC Twente. Een verrassende keuze aangezien de Japanner zijn werkvergunning nog maar enkele dagen binnen had. Het bleek een gouden keuze, want het was de 19-jarige huurling die in de 8e minuut de score opende.

Na afloop van de wedstrijd was Nakamura dan ook meer dan tevreden over zijn eerste minuten in het shirt van FC Twente. "I love Twente. Het is 'amazing' om vanavond de scoren", aldus de dolgelukkige Japanner in gesprek met Fardau Wagenaar van de TC Tubantia.

Ook genoot hij van de sfeeractie die uit werd uitgevoerd door Ultras Vak P. Een spandoek van meer dan 10.000 vierkante meter. Het kwam binnen bij de jongeling die vervolgens op z'n hart tikt. "In Japan zijn de mensen anders, veel rustiger."

[google]

Aanvoerder Peet Bijen was onder de indruk van zijn nieuwe collega. "Ik zag hem naar binnen komen en scoren. Geweldig, dat mag hij vaker doen. Ik wist dat hij het kon, tijdens de enige trainingswedstrijd die hij speelde, legde hij er meteen al drie in."

Door het gelijke spel tegen PSV is FC Twente nu terug te vinden op de 11e plek in de eredivisie. De ploeg heeft de supporters laten zien dat het wil voetballen en dat smaakt naar meer. De volgende wedstrijd staat op het programma voor aanstaande zaterdag. Dan speelt de ploeg om 18:30 uur uit tegen FC Groningen.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties