FC Twente Nieuws

Narsingh: "Het voelt alsof we door mij twee punten hebben verloren"

Narsingh: "Het voelt alsof we door mij twee punten hebben verloren"

FC Twente en Feyenoord hebben zondagmiddag in de Grolsch Veste de punten gedeeld. In een groot foutenfestival leek Feyenoord in de eerste helft rijp voor een afslachting. FC Twente kwam in die eerste helft weliswaar op 2-0 voorsprong, maar gaf deze in de tweede helft echter weg. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Feyenoord-huurling Narsingh was betrokken bij allebei de goals van FC Twente. "Ik was extra scherp, je wilt toch gewoon laten zien wat je kan. Ik heb daar niet veel minuten gehad, hier speel ik veel dus dan wil je het laten zien. In denk dat ik in de eerste helft wel heb laten zien dat ik dreigend ben", aldus Narsingh voor de camera van ESPN.

Toch zal hij uiteindelijk gezien worden als de schlemiel. De rechtsbuiten miste namelijk twee hele grote kansen in de tweede helft. "Twee hele grote kansen, als je die maakt denk ik dat de wedstrijd op slot zit. Eigenlijk kwam Senesi al heel snel uit, ik denk dat ik hem kon kappen. Maar dat is altijd achteraf."

"Het voelt alsof we door mij twee punten hebben verloren", gaat Narsingh verder. "Of ik mijn punt heb gemaakt? Ik heb laten zien dat ik gewoon heel dreigend kan zijn en dat ik gewoon een gevaarlijke speler ben. Dus ik denk dat ik mezelf wel heb laten zien", besluit de rechtsbuiten.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties