FC Twente Nieuws

Narsingh is op dreef en levert in drie wedstrijden op rij een assist

Narsingh is op dreef en levert in drie wedstrijden op rij een assist

Op 14 januari 2021 kreeg FC Twente een harde klap te verwerken. Sterspeler Vaclav Cerny raakte in de wedstrijd tegen zijn oude club Ajax geblesseerd. De Tsjech zou het hele seizoen niet meer in actie kunnen komen. Als vervanger werd Luciano Narsingh gehuurd van Feyenoord.

In de eerste vier wedstrijden van de huurling van Feyenoord nog niet betrokken bij één of meerdere goals van de Tukkers. Na het debuut van Narsingh werd er vier wedstrijden op rij immers helemaal niet gescoord door FC Twente.

De doelpuntloze reeks kwam in de wedstrijd tegen Vitesse ten einde. In Arnhem wisten de Tukkers met 2-0 te winnen. Narsingh leverde de assist bij de eerste goal. Nadat de rechtsbuiten de bal kreeg van Danilo gaf hij goed voor op Menig, die vervolgens koel wist af te ronden.

Ook in de wedstrijd daarna tegen Feyenoord wist Narsingh een assist te leveren. Ditmaal gaf de huurling de bal voor op zijn collega aan de rechterkant Tyronne Ebuehi. Ook in de Twentse derby van afgelopen zaterdag was een assist van Narsingh een feit. In Almelo bracht de Feyenoord-huurling Danilo in stelling, de Braziliaan zorgde vervolgens voor 2-2.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties