FC Twente Nieuws

NEC heeft selectie nog niet compleet: "FC Twente zal niet makkelijk worden"

NEC heeft selectie nog niet compleet: "FC Twente zal niet makkelijk worden"

Zondagmiddag staat voor FC Twente de eerste eredivisiewedstrijd van het seizoen 2022-2023 op het programma. De ploeg van Ron Jans reist af naar Nijmegen om het daar op te nemen tegen NEC, de club waar Ted van Leeuwen actief is als technisch directeur. Als we NEC-trainer Meijer mogen geloven is er nog wel wat werk aan de winkel voor de TD.

Eerder deze zomer wist NEC te stunten door Oussama Tannane te contracteren. Echter wil trainer Rogier Meijer nog drie extra versterkingen van Van Leeuwen. "Er moeten nog zeker drie spelers bij. Twee voorin, een spits en een buitenspeler. En ook achterin zoeken we nog versterking", zo laat de oefenmeester weten in gesprek met RN7.

"Er wordt aan gewerkt, het is een proces dat al langer duurt. De markt loopt tot 1 september. Ik heb ze liever morgen, maar je hebt te maken met financiën en met andere clubs." Dat NEC nog niet op volle oorlogssterkte is kan als gunstig worden beschouwd door FC Twente.

"Voorlopig richt ik mij op het elftal dat hier is", vervolgt Meijer. "We beginnen tegen FC Twente. Dat zal niet makkelijk worden, maar we moeten zorgen dat we er klaar voor zijn. De ploeg is fitter geworden in de voorbereiding. De spelers die erbij zijn gekomen, zijn beter gewend."

Een speler die er zeker wel bij is tegen FC Twente, is nieuwkomer Tannane. Meijer is blij met de ervaren speler en merkt weinig van de negatieve reputatie die de middenvelder heeft. "Dat gaat uitstekend. Oussama is een liefhebber. Hij verwacht veel van zichzelf, maar ook van anderen. Hij is een echte winnaar. Hij is fit en het gaat goed. Ik merk niks van een reputatie die hij heeft. Dat is uit het verleden en dat heeft allemaal niet zoveel zin. Hij past goed in de groep. Hij wil heel graag, hij wil zich bewijzen en hij wil winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties