FC Twente Nieuws

NEC wil FC Twente dwarsbomen en contract Van Rooij verlengen

NEC wil FC Twente dwarsbomen en contract Van Rooij verlengen

Eén van de posities die FC Twente wil gaan versterken is de rechtsbackpositie. Joshua Brenet zal komende zomer een volgende stap willen maken en Luka Evrink is inmiddels te licht bevonden. Dat huurling en linksback Salah-Eddine in de laatste competitiewedstrijd de voorkeur kreeg boven Everink was alleszeggend.

Eén van de spelers die al enige tijd in verband wordt gebracht met een overstap naar FC Twente is Bart van Rooij. De rechtsback van NEC heeft een aflopend contract waardoor FC Twente hem komende zomer transfervrij over kan nemen. Vanaf 1 januari kunnen de onderhandelingen worden gestart.

NEC is op de hoogte van de interesse en wil Van Rooij niet kwijt. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde GeertTM op Twitter, willen de Nijmegenaren het contract van de 21-jarige back verlengen. Of de speler hier zelf ook open voor staat is niet bekend. De verwachting is dat komende weken meer duidelijkheid komt. De Twente-supporters staan in ieder geval positief tegenover de komst van Van Rooij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties