FC Twente Nieuws

Niemeyer de toekomstige Van Leeuwen? "Iets dat echt bij me past"

Niemeyer de toekomstige Van Leeuwen? "Iets dat echt bij me past"

Peter Niemeyer is één van de assistent-trainers van Gonzalo Garcia. De Duitser liep in het seizoen 2018-2019 stage bij FC Twente waarna hij een contract aangeboden kreeg. Aan het begin van het huidige seizoen sloot hij definitief aan bij de technische staf van de Enschedese club.

Toch heeft Niemeyer niet de ambitie om zijn hele leven lang assistent-trainer te blijven. Hij heeft zijn zinnen gezet op een functie buiten het veld.

"Ik zie mezelf niet als assistent-trainer", zo laat hij weten in gesprek met het Duitse Tagesspeigel. Een opmerkelijk uitspraak omdat Niemeyer na het beëindigen van zijn loopbaan bijna alle trainerspapieren wist te bemachtigen. Hij mag op dit moment alleen niet aan de slag als hoofdtrainer.

[google]

Maar waar liggen de ambities van Niemeyer dan wel? De Duitser laat weten dat hij in de toekomst graag een management functie wil gaan bekleden. Op dit moment is hij samen met Ted van Leeuwen bezig om spelers te bekijken voor het komende seizoen. "Dat is een vakgebied dat echt bij me past."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties