FC Twente Nieuws

Niemeyer niet rancuneus, maar juist dankbaar: "Heb ontzettend veel geleerd"

Niemeyer niet rancuneus, maar juist dankbaar: "Heb ontzettend veel geleerd"

Peter Niemeyer keerde afgelopen zomer terug bij FC Twente als assistent-trainer. Helaas voor de Duitser kwam er al na één jaar een einde aan de samenwerking. De club wilde een andere koers varen en besloot, op Boschker na, de hele technische staf te laten gaan.

"Mijn contract liep af en werd niet verlengd. Het bestuur heeft ervoor gekozen om het hele technisch apparaat te vervangen. De technisch directeur, de hoofdtrainer, de assistent-trainers, de video analist en de hoofd jeugdopleidingen. Eigenlijk iedereen", zo laat Niemeyer weten in gesprek met Transfermarkt.

Dat hij moet vertrekken maakt hem niet rancuneus, maar juist dankbaar. "Ik ben FC Twente dankbaar want ik heb ontzettend veel geleerd afgelopen seizoen. Ik kreeg van de club een positie met verantwoordelijkheden." Met zijn opgebouwde ervaring hoopt hij weer aan de slag te kunnen bij een nieuwe club.

[google]

Het enige waar Niemeyer wel een beetje van baalt is hoe het seizoen ten einde is gekomen. Door de coronacrisis werd besloten de competitie te staken. "We waren graag op sportieve gronden in de eredivisie gebleven. Het staken van de competitie kwam toch wat te vroeg", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties