FC Twente Nieuws

Niet Boschker maar Sadílek de schuldige? "Dan kan hij direct vertrekken"

Niet Boschker maar Sadílek de schuldige? "Dan kan hij direct vertrekken"

Woensdag was het voor FC Twente weer bekeren geblazen. En het werd zo'n avondje dat deed denken aan die ene tegen Ajax in 2017. Hoe dan ook: FC Twente is door naar de volgende ronde. En dat ten koste van Feyenoord.

Overigens ging het ook bijna ten koste van eigen trainer Ron Jans, die na het laatste fluitsignaal werd gevloerd. "Ik heb nu ook een beetje last van m’n rug en m’n nek", vertelde de oefenmeester na afloop met een knipoog aan ESPN. De trainer van de Tukkers richtte zijn pijlen eerst op vermeende dader Sander Boschker, maar twee dagen later kijkt hij naar twee andere mogelijke daders.

"We zijn nog steeds op zoek naar de schuldige, want Sander Boschker was het dus niet", grapt Jans voor de camera van 1Twente. "Die klom op mijn rug, maar dat kon ik nog wel hebben. Daarbovenop sprong Nick Zegers, dat is zeker een verdachte."

Een lid uit de staf dus, of was het misschien toch een speler? "Maar Michal Sadílek gaf weer een duw aan Nick Zegers. Dus op dit moment zijn er twee verdachten, maar mijn advocaat is ermee bezig." Dus dan kan het Sadílek alsnog zijn basisplaats kosten?. "Dan kan hij direct vertrekken", besluit de coach grappend.

Jans gevloerd

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties