FC Twente Nieuws

Nieuw Grolsch jubileumblik in aantocht? Grolsch lijkt positief!

Nieuw Grolsch jubileumblik in aantocht? Grolsch lijkt positief!

FC Twente heeft afgelopen woensdag een geweldige prestatie neergezet door een wedstrijd voor het einde van de competitie de vierde plek te verzilveren. Het behalen van Europees voetbal kwamen er flink wat emoties vrij. Het veld werd bestormd waarna de spelers samen met de supporters een prachtig feest vierden op de mat van de Grolsch Veste.

Als er wat te vieren valt, is ook sponsor Grolsch van de partij. Al meerdere keren werd er een speciaal jubileumbiertje gepresenteerd op het moment FC Twente een groot succes boekte. De laatste keer was in 2019 toen FC Twente promoveerde naar de eredivisie.

De vraag is nu of Grolsch het bereiken van Europees voetbal speciaal genoeg vindt om er een speciale editie aan te wijden. Een Twente-supporter opperde Grolsch om een nieuwe editie op de markt te brengen. De reactie van Grolsch kan op meerdere manieren worden geïnterpreteerd, maar lijkt positief! Hint Grolsch hier naar een nieuw jubileumbiertje?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties