FC Twente Nieuws

Nieuwe App en Website voor FC Twente: "Digitale koploper worden"

Nieuwe App en Website voor FC Twente: "Digitale koploper worden"

FC Twente en Nerd & Company gaan hun wegen scheiden. FC Twente werkte sinds 2016 samen met het bedrijf dat onder andere de website heeft gemaakt voor de club uit Enschede. Na vier jaar komt er een eind aan de samenwerking en gaat de club verder met Cube uit Oldenzaal.

Het eerste project waar Cube aan zal gaan werken is een nieuwe website en een nieuwe app. "Beide applicaties hebben een gemeenschappelijk doel, de band tussen de supporters en club nog verder versterken. Daarnaast wil FC Twente haar geledingen een gezamenlijk platform bieden met diverse functionaliteiten voor supporters en sponsoren", zo schrijft FC Twente op haar website.

"De komende periode wordt de fundering voor het digitale landschap neergezet. Dit landschap gaat bestaan uit verschillende applicaties die elkaar ondersteunen. Een optimale mix van bestaande software in combinatie met goed maatwerk. Cube gaat hierbij ook samenwerken met reeds aangesloten partners van FC Twente."

Cube is gevestigd in Oldenzaal en werkt onder andere al samen met andere Twentse bedrijven als Pure Energie en Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl. "Wij gaan onze kennis inzetten, zodat FC Twente digitale koploper kan worden”, aldus Keupink en Rutjes van Cube.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties