FC Twente Nieuws

Nieuwe doelman FC Twente laat PH Almelo flink balend achter

Nieuwe doelman FC Twente laat PH Almelo flink balend achter

FC Twente neemt na dit seizoen definitief afscheid van Jong FC Twente. Het tweede team van de Tukkers zal worden vervangen door het nieuwe FC Twente Onder21 dat dus het nieuwe beloftenteam gaat worden.

Inmiddels is bekend dat Dyon Esink (foto links) één van de doelmannen gaat worden van FC Twente Onder21. De 19-jarige doelman wordt overgenomen van het Almelose PH dat flink baalt van het vertrek. En dat is niet alleen omdat ze een groot talent verliezen aan de club uit Enschede.

Esink is namelijk niet de enige die vertrekt bij PH. Ook zijn collega doelman Lars kroezen heeft gekozen om de club te verlaten waardoor de club plots zonder doelman komt te zitten. "Ontzettend zuur”, aldus trainer Bjorn Hodes in gesprek met Jochem Vreeman van de TC Tubantia.


[google]

"Natuurlijk gun ik het ze van harte, het zijn talentvolle keepers en zoiets blijft niet onopgemerkt. Maar voor ons is het een flinke tik. Er zit weinig achter in de jeugd of in lagere elftallen. Ons derde heeft wat goede spelers, maar die jongens willen of kunnen niet meer aan de verplichting van twee keer per week trainen voldoen", besluit Hodes balend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties