FC Twente Nieuws

Nieuwe financiële meevaller op komst? Danilo wekt interesse Hull City

Nieuwe financiële meevaller op komst? Danilo wekt interesse Hull City

Eerder deze week kwam er een einde aan de jarenlange soap omtrent Jesus Corona. Een half jaar voor het aflopen van zijn contract maakte hij de overstap naar FC Sevilla. De Spaanse club betaalde tussen de twee en drie miljoen euro voor de kleine aanvaller. Vanwege een clausule ontvangt FC Twente negen procent van de transfersom.

De kans is aanwezig dat FC Twente binnenkort opnieuw wordt verrast met een extra storting op de bankrekening. Volgens de Turkse journalist Yagiz Sabuncuoglu is het Engelse Hull City geïnteresseerd in Ajax-aanvaller Danilo Pereira da Silva.

De Braziliaan moet één van de eerste aankopen worden van de nieuwe eigenaar Acun Ilicali die op het punt staat Hull City over te nemen. Mocht het tot een overgang komen dan profiteert FC Twente mee. Bij de huur van Danilo in 2020 wist Jan Streuer een doorverkoopclausule te bedingen. Welk percentage FC Twente meekrijgt bij een transfer is niet bekend. Danilo heeft nog een contract bij Ajax tot 1 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties