FC Twente Nieuws

'Nieuwe spits komende week gepresenteerd door FC Twente'

'Nieuwe spits komende week gepresenteerd door FC Twente'

Jan Streuer hoopt volgende week een nieuwe spits te presenteren en misschien wel twee. De technisch directeur laat in gesprek met Tijmen van Wissing van RTV Oost weten bijna rond te zijn met de eerste spits.

"Met de spitsen is Jan bezig", zo zegt Van Wissing tijdens de uitzending van de Oosttribune. "Ik heb Jan Streuer nog even gesproken en hij is al bijna akkoord met één van die spitsen. Die komt volgende week. En die andere spits zijn ze ook al mee bezig dus er komen twee aanvallers bij."

Namen heeft Streuer niet genoemd, maar er zijn inmiddels een aantal spelers die in verband worden gebracht met FC Twente. De transfervrije Tomas Necid, Brian Brobbey (foto) van Jong Ajax én Danilo, eveneens uitkomend voor Jong Ajax.

[google]

Het is geen overbodige luxe voor Ron Jans die op dit moment geen enkele spits in zijn selectie heeft. De Deen Emil Berggreen trainde nog mee, maar wist de technische staf niet te overtuigen. Hij is inmiddels vertrokken bij FC Twente.

Met Cerny en Menig heeft Jans twee eredivisiewaardige flankspelers tot zijn beschikking. Op de plek achter de spits heeft Jans echter weinig keuze. Op die positie kan Jesse Bosch uit de voeten, maar op dit moment wordt er hard gezocht naar een extra aanvallende middenvelder die de aanval moet gaan voeden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties